Anderen kozen ook

  • Blaklader BlÃ¥kläder Short met stretch 15981860 Medium Grijs/Zwart

    106,99

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bodywarmer 38011900 Korenblauw

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bodywarmer 38991845 Donkergrijs

  • Blaklader BlÃ¥kläder Bodywarmer High-Vis 38701900 High-Vis Geel

Abarth 595 Veiligheidsschoen S3 HRO Grijs

107,99

1 op voorraad

Categories: , , SKU: N/A

Beschrijving

Abarth 595 Veiligheidsschoen S3 HRO Grijs

Als het gaat om werkschoenen, is het vinden van de juiste combinatie van stijl, comfort en veiligheid essentieel. De Abarth 595 Veiligheidsschoen S3 HRO Grijs biedt precies dat, en meer.

Ontwerp en Stijl

Met zijn grijze kleurstelling en eigentijdse ontwerp is de Abarth 595 een schoen die gezien mag worden. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn of elders waar veiligheidsschoenen vereist zijn, deze schoen combineert functionaliteit met een moderne uitstraling. De gestroomlijnde vormgeving en de subtiele details maken hem geschikt voor diverse werkomgevingen zonder in te leveren op stijl.

Comfort

Werken op comfortabele schoenen is essentieel voor de productiviteit en het welzijn van elke werknemer. De Abarth 595 biedt een uitstekende pasvorm en ondersteuning, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en doordacht ontworpen binnenzool. De schoen is ergonomisch ontworpen om vermoeidheid te verminderen, zelfs tijdens lange werkdagen. Dit zorgt ervoor dat je je kunt concentreren op je werk, wetende dat je voeten goed worden ondersteund.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij de Abarth 595. Met een S3 veiligheidsnormering biedt deze schoen bescherming tegen verschillende risico’s op de werkvloer. Denk hierbij aan een stalen neus die beschermt tegen vallende voorwerpen, een antiperforatiezool die de voetzool beschermt, en een antislipzool die grip biedt op diverse ondergronden. Bovendien is de schoen HRO (hittebestendig tot 300°C), wat extra veiligheid biedt in omgevingen waar hitte een rol speelt.

Duurzaamheid

Naast comfort en veiligheid is duurzaamheid een belangrijk aspect van de Abarth 595. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en textiel, is deze schoen ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de uitdagingen van dagelijks gebruik op de werkvloer. Dit maakt hem een verstandige investering voor zowel werknemers als werkgevers.

Conclusie

De Abarth 595 Veiligheidsschoen S3 HRO Grijs is niet zomaar een werkschoen; het is een combinatie van stijl, comfort en veiligheid. Of je nu zoekt naar een schoen die er goed uitziet, goed past of bescherming biedt op de werkvloer, deze schoen voldoet aan al deze eisen en meer. Investeer in je comfort en veiligheid met de Abarth 595 en ervaar zelf het verschil op de werkvloer.

Met de Abarth 595 Veiligheidsschoen kun je met vertrouwen werken, wetende dat je voeten goed beschermd en ondersteund worden, zonder concessies te doen aan stijl of comfort.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.