Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Marten XXSports Pro BOA Mid 768141 S3

131,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Marten XXSports Pro BOA Mid 768141 S3

Veiligheid op de werkvloer is van cruciaal belang in tal van industrieën, van de bouw tot de logistiek en alles daartussenin. Een essentieel onderdeel van deze veiligheid zijn de juiste werkschoenen, die niet alleen bescherming bieden, maar ook comfort en duurzaamheid waarborgen gedurende lange werkdagen. De Elten Marten XXSports Pro BOA Mid 768141 S3 schoen is een uitstekend voorbeeld van geavanceerde veiligheidsschoeisel dat voldoet aan de hoge eisen van moderne professionals.

Ontwerp en Materialen

De Elten Marten XXSports Pro BOA Mid 768141 S3 is ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. Het schoeisel combineert hoogwaardige materialen met een ergonomisch ontwerp voor optimale prestaties en comfort. Belangrijke kenmerken van het ontwerp zijn onder andere:

  • BOA® Fit System: Dit innovatieve sluitsysteem maakt gebruik van draaiknoppen en staalkabels om de schoen snel en nauwkeurig aan te passen. Het biedt een stevige, maar comfortabele pasvorm zonder drukpunten, waardoor het gemakkelijk is om de schoenen aan en uit te trekken.
  • Waterafstotend en ademend bovenwerk: Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig leder en textiel, behandeld met waterafstotende materialen die bescherming bieden tegen vocht zonder afbreuk te doen aan de ademende eigenschappen.
  • Veiligheidsnormen: De Elten Marten XXSports Pro voldoet aan de veiligheidsnorm S3. Dit betekent dat de schoen voorzien is van een beschermende veiligheidsneus, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een penetratiebestendige tussenzool. Het biedt uitgebreide bescherming tegen mogelijke risico’s op de werkvloer.
Comfort en Prestaties

Naast veiligheid is comfort een belangrijke factor in het ontwerp van de Elten Marten XXSports Pro schoen. De schoen is voorzien van een ademende voering die vocht afvoert en een aangenaam voetklimaat bevordert, zelfs tijdens lange werkdagen. De ergonomische vormgeving en de lichtgewicht materialen zorgen voor een natuurlijke voetbeweging en verminderen vermoeidheid.

Duurzaamheid en Onderhoud

De duurzaamheid van de Elten Marten XXSports Pro wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen en een robuuste constructie. Het schoeisel is ontworpen om langdurig intensief gebruik te weerstaan, waardoor het een kosteneffectieve investering is op lange termijn. Voor een optimale levensduur wordt aanbevolen de schoenen regelmatig te reinigen en te onderhouden volgens de instructies van de fabrikant.

Conclusie

De Elten Marten XXSports Pro BOA Mid 768141 S3 schoen is een uitstekende keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardige veiligheidsschoenen die voldoen aan strenge normen voor veiligheid, comfort en duurzaamheid. Met zijn innovatieve ontwerp, inclusief het BOA® Fit System en hoogwaardige materialen, biedt deze schoen optimale bescherming en prestaties in veeleisende werkomgevingen. Investeer in je veiligheid en comfort met de Elten Marten XXSports Pro, een schoen die ontwikkeld is om te presteren onder druk.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.