Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Marc Laag 972530 O2

101,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Marc Laag 972530 O2

Veiligheidsschoenen zijn een essentieel onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen in verschillende industrieën. Ze bieden niet alleen bescherming tegen fysieke gevaren, maar dragen ook bij aan het algehele comfort en de productiviteit van werknemers. De Elten Marc Laag 972530 O2 is een veiligheidsschoen die bekend staat om zijn uitstekende balans tussen veiligheid, comfort en duurzaamheid. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingsgebieden van deze schoen.

Veiligheidsnormen

De Elten Marc Laag 972530 O2 voldoet aan de O2 veiligheidsnormen. Dit betekent dat de schoen waterafstotend is en voldoet aan de basisvereisten voor antistatische eigenschappen, energieabsorptie in de hiel en waterabsorptie en -penetratie. De schoen biedt dus een betrouwbare bescherming in werkomgevingen waar blootstelling aan vocht en statische elektriciteit een risico vormen.

Materiaal en Constructie
  • Bovenmateriaal: De schoen is gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend leer. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar biedt ook een zekere mate van flexibiliteit en comfort.
  • Binnenvoering: De binnenvoering is vervaardigd uit een ademend textielmateriaal, wat zorgt voor een goede ventilatie en voorkomt overmatige transpiratie.
  • Zool: De buitenzool is gemaakt van antislip PU/PU (polyurethaan), wat zorgt voor een uitstekende grip op diverse oppervlakken en bestand is tegen olie en vetten. Dit maakt de schoen ideaal voor gebruik in omgevingen waar gladde vloeren een risico kunnen vormen.
Comfort en Pasvorm

De Elten Marc Laag 972530 O2 is ontworpen met het oog op comfort. De schoen beschikt over een anatomisch gevormd voetbed dat de natuurlijke vorm van de voet volgt, wat resulteert in minder vermoeidheid tijdens lange werkdagen. De zachte polstering rond de enkels en de tong van de schoen zorgt voor extra comfort en voorkomt drukpunten.

Bescherming en Veiligheid
  • Waterafstotend: De schoenen bieden uitstekende bescherming tegen water, wat essentieel is in vochtige werkomgevingen.
  • Antistatisch: De antistatische eigenschappen helpen bij het voorkomen van statische schokken, wat belangrijk is in omgevingen waar met gevoelige elektronische apparatuur wordt gewerkt.
  • Slipweerstand: De antislipzool biedt extra veiligheid op gladde oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden en vallen wordt verminderd.
Duurzaamheid

Het gebruik van hoogwaardige materialen en de robuuste constructie zorgen ervoor dat de Elten Marc Laag 972530 O2 lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt de schoen een kosteneffectieve keuze op de lange termijn.

Comfort

Dankzij de ergonomische vormgeving en de ademende materialen biedt de schoen een hoog niveau van comfort, wat bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en minder vermoeidheid bij de drager.

Toepassingsgebieden

De Elten Marc Laag 972530 O2 is veelzijdig en kan in diverse sectoren worden gebruikt, waaronder:

  • Logistiek en Magazijnwerk: De antislipzool en het waterafstotende materiaal maken deze schoen ideaal voor gebruik in magazijnen en logistieke centra waar vochtige omstandigheden en gladde vloeren vaak voorkomen.
  • Bouw en Constructie: De duurzaamheid en bescherming van de schoen maken hem geschikt voor de veeleisende omstandigheden op bouwplaatsen.
  • Productie en Industrie: De antistatische eigenschappen zijn bijzonder nuttig in productieomgevingen waar met gevoelige elektronische apparatuur wordt gewerkt.
Conclusie

De Elten Marc Laag 972530 O2 is een uitstekend voorbeeld van een veiligheidsschoen die voldoet aan de behoeften van moderne werkomgevingen. Met zijn combinatie van bescherming, comfort en duurzaamheid is deze schoen een waardevolle aanvulling voor werknemers in diverse sectoren. Of het nu gaat om logistiek, bouw of industriële productie, de Elten Marc Laag 972530 O2 biedt de betrouwbare prestaties die nodig zijn om veilig en efficiënt te werken.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49

Kleur

Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.