Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Maja Laag 74781 S3

92,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Maja Laag 74781 S3

In de wereld van de werkschoenen staat Elten bekend om zijn compromisloze focus op comfort, veiligheid en duurzaamheid. De Elten Maja Laag 74781 S3 is geen uitzondering op deze reputatie. Deze veiligheidsschoenen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van professionele omgevingen, waar bescherming van de voeten cruciaal is. Laten we eens kijken naar wat deze schoenen zo speciaal maakt.

Ontwerp en Materialen

Het eerste wat opvalt aan de Elten Maja Laag 74781 S3 is het doordachte ontwerp. Deze schoenen combineren functionaliteit met een eigentijdse uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een professionele uitstraling geeft. Het ontwerp is gestroomlijnd en veelzijdig, waardoor deze schoenen geschikt zijn voor verschillende werkomgevingen, van bouwplaatsen tot magazijnen en alles daartussenin.

Veiligheid

Zoals de naam al aangeeft, voldoet de Elten Maja Laag 74781 S3 aan de S3-veiligheidsnormen. Dit betekent dat ze een aantal belangrijke veiligheidskenmerken bieden die essentieel zijn voor veeleisende werkomgevingen. Ten eerste hebben ze een beschermende neus die voldoet aan de EN ISO 20345-standaard, waardoor uw tenen worden beschermd tegen vallende voorwerpen tot een bepaalde energie. Daarnaast biedt de penetratiebestendige tussenzool bescherming tegen scherpe voorwerpen op de grond. Dit alles draagt bij aan een veiligere werkomgeving en vermindert het risico op letsel.

Comfort

Naast veiligheid is comfort een andere prioriteit bij Elten, en de Elten Maja Laag 74781 S3 stelt hierin niet teleur. De schoenen zijn voorzien van een ademende voering die zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor uw voeten koel en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. De binnenzool is ergonomisch ontworpen en biedt uitstekende ondersteuning, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en het comfort wordt verhoogd. Bovendien zorgt de schokabsorberende hak ervoor dat u stabiel en veilig kunt bewegen op verschillende ondergronden.

Duurzaamheid

Last but not least is duurzaamheid een kenmerk van Elten-producten, en de Elten Maja Laag 74781 S3 is daarop geen uitzondering. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgt ervoor dat deze schoenen bestand zijn tegen de zware omstandigheden van de werkvloer. Of u nu werkt in de bouw, de logistiek of een andere sector, u kunt erop vertrouwen dat deze schoenen u langdurige bescherming en comfort bieden.

Conclusie

Al met al biedt de Elten Maja Laag 74781 S3 veiligheidsschoenen een uitstekende combinatie van comfort, veiligheid en duurzaamheid. Of u nu op zoek bent naar bescherming op de werkvloer of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige werkschoenen die lang meegaan, deze schoenen zijn een uitstekende keuze. Met hun doordachte ontwerp en hoogwaardige constructie zorgen ze ervoor dat u kunt focussen op uw werk, wetende dat uw voeten goed beschermd en comfortabel zijn.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.