Anderen kozen ook

  • Grisport Schoen Edge Kid

    59,99

  • Grisport Schoen Road Kid

    69,99

  • Rucanor Waterschoen Caribean III (29190)

    10,99

  • Rucanor Gymschoen Frankfurt 27481

    11,99

Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005

113,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005

De winter komt eraan en dat betekent dat het tijd is om je voor te bereiden op avonturen in de sneeuw! Voor actieve kinderen die niet bang zijn voor een beetje kou, is de Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005 schoen een absolute must-have dit seizoen.

Stijlvol en Functioneel Ontwerp

De Maddox Kids Winter BOA Mid 986005 combineert stijl met functionaliteit op een manier die perfect is voor jonge ontdekkingsreizigers. Met zijn robuuste constructie en modern design ziet deze schoen er niet alleen geweldig uit, maar biedt hij ook de bescherming en ondersteuning die nodig zijn voor winterse omstandigheden.

Geavanceerde BOA Sluitsysteem

Een van de meest opvallende kenmerken van deze schoen is het geavanceerde BOA sluitsysteem. Geen gedoe meer met veters die losraken of knopen die niet goed vastzitten. Met een simpele draai aan de knop zorgt het BOA systeem ervoor dat de schoen perfect om de voet van je kind sluit, voor een veilige en comfortabele pasvorm. Het is snel, gemakkelijk en betrouwbaar – precies wat je nodig hebt als je snel de deur uit wilt voor een dag vol avontuur.

Warm en Waterdicht

De winter kan koud en nat zijn, maar met de Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005 hoeven kinderen zich daar geen zorgen over te maken. Deze schoen is uitgerust met een warme voering die de voeten van je kinderen lekker knus houdt, zelfs op de koudste dagen. Daarnaast is hij waterdicht, zodat modder en sneeuw geen kans krijgen om door te dringen, waardoor de voeten droog en comfortabel blijven, ongeacht het weer.

Duurzaamheid Voor Actieve Avonturiers

Kinderen zijn actief, en hun schoenen moeten dat ook zijn. De Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005 is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden van winterse avonturen. Of ze nu door sneeuwstormen ploegen, op avontuur gaan in het bos of gewoon buiten spelen in de buurt, deze schoenen zijn gebouwd om lang mee te gaan.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de perfecte winterlaars voor je avontuurlijke kinderen, zoek dan niet verder dan de Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005. Met zijn combinatie van stijl, comfort en functionaliteit is deze schoen een absolute winnaar voor dit winterseizoen. Zorg ervoor dat je kinderen klaar zijn om de wereld te verkennen, ongeacht het weer, met deze geweldige schoenen aan hun voeten!

Spring eropuit en omarm de winter met de Elten Maddox Kids Winter BOA Mid 986005 – de ultieme metgezel voor winteravonturen!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.