Anderen kozen ook

  • Grisport Schoen Edge Kid

    59,99

  • Grisport Schoen Road Kid

    69,99

  • Rucanor Waterschoen Caribean III (29190)

    10,99

  • Rucanor Gymschoen Frankfurt 27481

    11,99

Elten Maddox Kids BOA Mid 986020

106,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Maddox Kids BOA Mid 986020

Ben je op zoek naar de perfecte schoen voor je kleine avonturier? Zoek niet verder, want de Elten Maddox Kids BOA Mid 986020 is hier om elke stap van je kind comfortabel en veilig te maken tijdens hun avonturen! Of het nu gaat om wandelen in de bergen, ravotten in het bos of gewoon lekker buiten spelen, deze schoenen zijn ontworpen om te presteren en te beschermen.

Comfortabel en Ondersteunend

Dit artikel biedt ongeëvenaard comfort dankzij het ergonomische ontwerp en hoogwaardige materialen. De schoen is voorzien van een ademende voering die zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor de voeten van je kind droog en fris blijven, zelfs na urenlang spelen.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is essentieel, vooral als het gaat om actieve kinderen. Deze schoenen zijn uitgerust met een stevige teenkap die beschermt tegen stoten en een antislipzool die stabiliteit biedt op verschillende terreinen. Of het nu regent, modderig is of zelfs sneeuwt, dit artikel houdt je kinderen stevig op de grond zonder in te leveren op comfort.

Innovatieve BOA Sluitsysteem

Een van de hoogtepunten van deze schoen is het innovatieve BOA sluitsysteem. Dit systeem maakt gebruik van een draaiknop om de schoen snel en nauwkeurig aan te passen, zodat je kinderen hun schoenen gemakkelijk zelf kunnen aantrekken en aanpassen. Geen gedoe meer met veters strikken of klittenbandsluitingen die loslaten; met dit artikel zijn ze altijd klaar voor avontuur!

Stijlvol en Duurzaam

Niet alleen zijn deze schoenen functioneel, ze zien er ook nog eens geweldig uit! Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties die zowel jongens als meisjes aanspreken, zijn ze de perfecte aanvulling op elke avonturiersgarderobe. Gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen ruwe behandeling, zijn deze schoenen ontworpen om lang mee te gaan, seizoen na seizoen.

Conclusie

Kortom, de Elten Maddox Kids BOA Mid 986020 is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige schoenen die comfort, veiligheid en stijl combineren. Of je kind nu de natuur verkent, speelt in de speeltuin of gewoon op school rondrent, deze schoenen zorgen ervoor dat elke stap stabiel en plezierig is. Dus geef je kinderen de beste start voor hun avonturen met de Elten Maddox Kids BOA Mid 986020 – waar comfort en prestatie samenkomen!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Kleur

Grijs/Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.