Anderen kozen ook

  • Grisport Schoen Edge Kid

    59,99

  • Grisport Schoen Road Kid

    69,99

  • Rucanor Waterschoen Caribean III (29190)

    10,99

  • Rucanor Gymschoen Frankfurt 27481

    11,99

Elten Maddox Kids BOA Mid 986000

106,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Maddox Kids BOA Mid 986000

In de wereld van kinderschoenen staat comfort altijd bovenaan het lijstje, maar wat als we dat kunnen combineren met innovatieve veiligheidskenmerken? De Elten Maddox Kids BOA Mid 986000 schoen biedt precies dat: een perfecte mix van comfortabel ontwerp en geavanceerde veiligheidstechnologieën, speciaal ontwikkeld voor de jonge avonturiers van vandaag.

Ontwerp en Materialen

De Elten Maddox Kids BOA Mid 986000 schoen is niet zomaar een kinderschoen. Hij is ontworpen met het oog op duurzaamheid en ergonomisch comfort. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig microvezel en Cordura textiel, wat zorgt voor een lichtgewicht en ademende ervaring. Dit is essentieel voor kinderen die graag buiten spelen en actief bezig zijn.

BOA Sluitsysteem

Een van de meest opvallende kenmerken van deze schoen is het BOA sluitsysteem. In plaats van traditionele veters, maakt de Elten Maddox gebruik van een BOA-systeem met een draaiknop. Dit maakt het gemakkelijk voor kinderen om hun schoenen snel aan te trekken en vast te zetten, zonder gedoe met knopen of losse veters. Bovendien zorgt dit systeem voor een gelijkmatige drukverdeling over de voet, wat het comfort verhoogt, zelfs na urenlang dragen.

Veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij schoenen voor actieve kinderen, en de Elten Maddox stelt hierin niet teleur. De schoen is voorzien van een stalen neus die de tenen beschermt tegen stoten en vallende voorwerpen. Daarnaast biedt de antislipzool een uitstekende grip, zelfs op gladde ondergronden, waardoor kinderen met vertrouwen kunnen bewegen, zowel binnen als buiten.

Stijlvol en Praktisch

Naast alle functionele aspecten is de Elten Maddox ook stijlvol ontworpen. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties die aantrekkelijk zijn voor kinderen, maakt deze schoen een statement op het schoolplein en daarbuiten. De duurzame materialen en het gemakkelijke onderhoud zorgen ervoor dat ouders en verzorgers tevreden kunnen zijn met de investering in een schoen die lang meegaat.

Conclusie

De Elten Maddox Kids BOA Mid 986000 schoen is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van comfort, veiligheid en stijl voor hun kinderen. Met zijn geavanceerde sluitsysteem, duurzame materialen en focus op veiligheid biedt deze schoen alles wat nodig is om de jonge avonturiers van vandaag te ondersteunen in hun dagelijkse avonturen.

Of het nu gaat om spelen in de speeltuin, wandelen in de natuur of gewoon comfortabel zijn tijdens dagelijkse activiteiten, de Elten Maddox Kids BOA Mid 986000 schoen staat klaar om elke uitdaging aan te gaan met stijl en betrouwbaarheid.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.