Anderen kozen ook

  • Grisport Schoen Edge Kid

    59,99

  • Grisport Schoen Road Kid

    69,99

  • Rucanor Waterschoen Caribean III (29190)

    10,99

  • Rucanor Gymschoen Frankfurt 27481

    11,99

Elten Maddox Kids BOA Laag 982010

100,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Maddox Kids BOA Laag 982010

Als het gaat om schoeisel voor kinderen, is comfort, veiligheid en duurzaamheid van het grootste belang. De Elten Maddox Kids BOA Laag 982010 schoen combineert al deze eigenschappen in een stijlvol ontwerp dat speciaal is ontwikkeld voor jonge avonturiers.

Design en Constructie

De Elten Maddox Kids BOA Laag 982010 is ontworpen met het oog op zowel comfort als functionaliteit. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van hoogwaardig microvezel met een ademende voering, wat zorgt voor een goede ventilatie en comfort, zelfs tijdens lange uren van gebruik. De schoen heeft een laag model, wat zorgt voor bewegingsvrijheid rond de enkels zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning.

Veiligheid en Bescherming

Veiligheid staat voorop bij Elten, en dat geldt ook voor de Maddox Kids BOA schoen. De schoen is voorzien van een stalen neus die de tenen beschermt tegen stoten en vallende voorwerpen. Dit maakt de schoen ideaal voor verschillende omgevingen, zoals speeltuinen, wandelpaden of tijdens buitenactiviteiten.

BOA Sluitsysteem

Een opvallend kenmerk van de Elten Maddox Kids BOA Laag 982010 schoen is het BOA sluitsysteem. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van een draaiknop om de schoen snel en nauwkeurig aan te passen. Kinderen kunnen gemakkelijk de schoenen zelf aan- en uitdoen en de pasvorm aanpassen zonder gedoe met veters. Dit bevordert niet alleen hun zelfstandigheid, maar zorgt er ook voor dat de schoenen altijd goed zitten.

Duurzaamheid

De schoen is vervaardigd met duurzaamheid in gedachten. De buitenzool is gemaakt van antislip PU, wat zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden en tegelijkertijd slijtvastheid biedt. Dit verlengt de levensduur van de schoenen, zelfs bij intensief gebruik.

Conclusie

Of het nu gaat om dagelijkse activiteiten of avonturen in de natuur, de Elten Maddox Kids BOA Laag 982010 schoen biedt kinderen de ondersteuning, comfort en veiligheid die ze nodig hebben. Het slimme ontwerp met het BOA sluitsysteem maakt het een favoriet bij zowel ouders als kinderen, terwijl de robuuste constructie ervoor zorgt dat de schoenen lang meegaan.

Kortom, met de Elten Maddox Kids BOA Laag 982010 schoen kunnen jonge ontdekkingsreizigers met vertrouwen de wereld verkennen, wetende dat hun voeten goed beschermd en comfortabel blijven, wat er ook gebeurt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

30, 31, 32, 33, 34, 35, 36

Kleur

Petrol/Limoen

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.