Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Maddox GTX Mid 769241 S3 W

135,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Maddox GTX Mid 769241 S3 W

In de wereld van werkveiligheid is het essentieel om schoeisel te hebben dat niet alleen comfortabel is, maar ook voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De Elten Maddox GTX Mid 769241 S3 W schoen is een uitstekend voorbeeld van hoe moderne technologieën samenkomen om de beste bescherming en draagbaarheid te bieden voor professionals in diverse werkomgevingen.

Ontwerp en Materialen

Dit artikel schoen is ontworpen met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig volnerfleer, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een professionele uitstraling biedt. De combinatie van leer en textiel zorgt voor een goede ventilatie, wat essentieel is om het comfort gedurende de hele werkdag te behouden.

Veiligheid en Bescherming

Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de ingebouwde veiligheidskenmerken. Dit artikel voldoet aan de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat het voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en bescherming. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken:

  • Stalen neus en antiperforatiezool: Beschermt tegen impact van vallende objecten en voorkomt penetratie van scherpe voorwerpen onder de voet.
  • Waterdicht Gore-Tex membraan: Houdt de voeten droog en comfortabel, zelfs in natte omstandigheden, terwijl het ademend vermogen behouden blijft.
  • Antislipzool (SRC-gecertificeerd): Biedt uitstekende grip op verschillende oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd.
Comfort en Ergonomie

Naast veiligheid is comfort een belangrijke factor voor de productiviteit op de werkplek. Dit artikel is voorzien van een anatomisch gevormd voetbed dat zich aanpast aan de natuurlijke vorm van de voet. Dit zorgt voor een goede ondersteuning en vermindert vermoeidheid, zelfs na langdurig dragen.

Toepassingen

De veelzijdigheid van deze schoen maakt het geschikt voor een breed scala aan werkomgevingen, zoals bouwplaatsen, magazijnen, logistiek, en industrieel werk. De combinatie van stijl, comfort en veiligheid maakt dit artikel een favoriete keuze onder professionals die dagelijks geconfronteerd worden met uitdagende werkomstandigheden.

Conclusie

Kortom, de Elten Maddox GTX Mid 769241 S3 W schoen biedt een uitstekende balans tussen veiligheid, comfort en duurzaamheid. Met zijn hoogwaardige materialen, geavanceerde veiligheidskenmerken en ergonomisch design is deze schoen een waardevolle investering voor werkplekken waar veiligheid en prestatie voorop staan. Als u op zoek bent naar schoeisel dat u niet alleen beschermt, maar ook ondersteunt gedurende uw werkdag, dan is de Elten Maddox GTX Mid 769241 S3 W de perfecte keuze.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Rood

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.