Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3

107,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3

In de wereld van veiligheidsschoenen zijn comfort, duurzaamheid en bescherming van essentieel belang. De Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3 schoen combineert deze eigenschappen op een indrukwekkende manier, waardoor het een favoriet is onder professionals die werkzaam zijn in veeleisende omgevingen. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn of in een industriële setting, deze schoenen bieden alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te blijven gedurende lange werkdagen.

Ontwerp en Constructie

Het eerste wat opvalt aan de Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3 schoen is het doordachte ontwerp. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals robuust volnerfleer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid maar ook voor een professionele uitstraling. De schoen heeft een sportief laag model, waardoor het comfortabel is om te dragen en toch voldoende bescherming biedt aan de voet en enkel.

Veiligheid en Bescherming

Deze schoenen zijn geclassificeerd volgens de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en bescherming. Ze zijn uitgerust met een stalen neus die beschermt tegen vallende voorwerpen en een antiperforatiezool die voorkomt dat scherpe voorwerpen zoals spijkers de zool kunnen binnendringen. Dit maakt de Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3 schoen ideaal voor werkplekken waar veiligheid een topprioriteit is.

Comfort en Gebruiksgemak

Naast veiligheid is comfort een belangrijke overweging bij het kiezen van werkschoenen. De Elten Loan XXSports Pro is voorzien van een ademende binnenvoering die zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor oververhitting en zweetvoeten worden verminderd. De gepolsterde tong en kraag dragen bij aan het comfort, zelfs tijdens lange shifts. Bovendien biedt de schoen een uitstekende grip dankzij de slipbestendige zool, wat essentieel is op gladde of oneffen oppervlakken.

Duurzaamheid en Investering

Investeren in kwalitatief hoogwaardige werkschoenen zoals de Elten Loan XXSports Pro 728151 S3 is een investering in veiligheid en comfort op lange termijn. De schoenen zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder intensief gebruik, wat resulteert in minder frequente vervangingen en lagere kosten op de lange termijn.

Conclusie

De Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3 schoen biedt het beste van beide werelden: compromisloze veiligheid en uitzonderlijk comfort. Of je nu werkt in de bouw, logistiek, of een andere veeleisende omgeving, deze schoenen zijn ontworpen om te presteren. Met hun stijlvolle ontwerp, hoogwaardige materialen en uitstekende bescherming zijn ze een essentieel gereedschap voor elke professional die zijn veiligheid serieus neemt.

Kortom, de Elten Loan XXSports Pro Laag 728151 S3 is niet zomaar een schoen; het is een partner die je ondersteunt tijdens elke stap op het werk, met het vertrouwen dat je voeten goed beschermd zijn, hoe uitdagend de omstandigheden ook zijn.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Limoen

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.