Anderen kozen ook

  • Strövels Strovels 303 Open Hak Klomp PU Zool Bruin

    52,95

  • Strövels Strovels 303 Open Hak Klomp PU Zool Wit

  • Strövels Strovels Skyld Veiligheidsklomp Pansar S3 10114 DH

    107,50

  • Strövels Strovels Skyld Veiligheidsklomp Asgard S3 10111 DH

    107,50

Elten Lina 974460 OB

61,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Lina 974460 OB Klomp: Comfort en Veiligheid Gecombineerd

Als het gaat om werkschoeisel, zijn comfort, veiligheid en duurzaamheid van het grootste belang. De Elten Lina 974460 OB klomp is een uitstekend voorbeeld van hoe moderne technologie en design kunnen samenkomen om aan de eisen van professionals te voldoen.

Design en Constructie

De Elten Lina 974460 OB klomp is ontworpen met een focus op comfort en functionaliteit. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig microvezel, wat niet alleen zorgt voor een prettig draagcomfort maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid van de klomp. Microvezel is bekend om zijn ademende eigenschappen en weerstand tegen slijtage, wat essentieel is voor langdurig gebruik op de werkvloer.

Veiligheid

Veiligheid is een topprioriteit bij de Elten Lina 974460 OB klomp. De klomp voldoet aan de veiligheidsnormen volgens EN ISO 20347:2012 OB SRC, wat betekent dat het geschikt is voor werkplekken waar geen specifieke veiligheidsschoenen vereist zijn, maar waar toch bescherming en grip nodig zijn. De klomp is voorzien van een antislipzool (SRC), wat cruciaal is voor werkomgevingen waar gladheid een risico vormt.

Comfort en Ergonomie

Wat deze klomp echt onderscheidt, is het comfort dat het biedt. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor een goede ondersteuning van de voetboog en vermindert vermoeidheid bij langdurig dragen. De Elten Lina 974460 OB klomp is lichtgewicht en flexibel, wat bijdraagt aan de algehele draagervaring.

Toepassingen

Deze klomp is ideaal voor diverse sectoren zoals de gezondheidszorg, horeca, schoonmaaksector en andere beroepen waar comfortabele, slipbestendige schoenen een must zijn. Het gemakkelijke instapontwerp maakt het snel aan- en uittrekken mogelijk, wat handig is voor werkomgevingen waar efficiëntie belangrijk is.

Conclusie

De Elten Lina 974460 OB klomp combineert stijlvol design met praktische veiligheidsvoorzieningen en uitzonderlijk comfort. Of je nu werkt in een ziekenhuis, restaurant, laboratorium of elders waar veiligheid en comfort vereist zijn, deze klomp biedt de juiste mix van eigenschappen om aan jouw behoeften te voldoen. Het is een investering in zowel jouw welzijn als productiviteit op de werkvloer.

Kortom, de Elten Lina 974460 OB klomp verdient zijn plaats als een van de topkeuzes voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardig werkschoeisel dat compromisloze veiligheid en comfort biedt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Wit

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.