Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Lilly Mid 746161 S3

96,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Lilly Mid 746161 S3

In de wereld van veiligheidsschoenen is de Elten Lilly Mid 746161 S3 een ware gamechanger. Deze schoen combineert niet alleen ultieme bescherming en functionaliteit, maar biedt ook een stijlvol design dat moeiteloos aansluit bij elke werkomgeving.

Veiligheid Eerst

Dit artikel is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten. Met een stalen neus en een flexibele, antiperforatiezool biedt deze schoen maximale bescherming tegen vallende voorwerpen en scherpe objecten op de werkvloer. Of je nu in de bouw, de logistiek of een andere sector werkt waar veiligheid essentieel is, met deze schoenen kun je met vertrouwen je werk doen.

Comfortabel en Duurzaam

Naast veiligheid biedt dit artikel ook uitstekend comfort. Het bovenwerk van hoogwaardig leer en textiel zorgt voor ademend vermogen en flexibiliteit, waardoor je voeten fris blijven, zelfs tijdens lange werkdagen. De binnenvoering is vochtregulerend en de schoen is voorzien van een uitneembare inlegzool, wat bijdraagt aan het comfort en de hygiëne.

Stijlvol Ontwerp

Wat deze schoen echt onderscheidt, is zijn stijlvolle ontwerp. Dit artikel combineert functionaliteit met een eigentijdse uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, past hij perfect bij zowel werkbroeken als casual outfits, waardoor je er niet alleen op je werk goed uitziet, maar ook daarbuiten.

Conclusie

Kortom, de Elten Lilly Mid 746161 S3 is niet zomaar een veiligheidsschoen; het is een essentieel onderdeel van je werkgereedschap dat veiligheid, comfort en stijl naadloos combineert. Investeer in jezelf en in je werk met deze schoenen die zijn ontworpen om jou te ondersteunen, waar je ook gaat. Met Elten sta je stevig in je schoenen, letterlijk en figuurlijk!

Met de Elten Lilly Mid 746161 S3 kies je voor meer dan alleen een schoen; je kiest voor gemoedsrust, comfort en een stijlvolle uitstraling. Wees niet alleen klaar voor je werk, maar omarm het met vertrouwen en enthousiasme, wetende dat je goed bent uitgerust voor elke uitdaging die op je pad komt.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.