Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Lex 766231 S3

95,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Lex 766231 S3

Als het op veiligheid op de werkvloer aankomt, compromitteert Elten Lex 766231 S3 schoen nooit. Deze krachtpatser van een veiligheidsschoen is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van bescherming, comfort en duurzaamheid. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn of in een andere veeleisende omgeving, de Elten Lex 766231 S3 staat garant voor optimale prestaties en ultieme bescherming.

Ontworpen voor Uitzonderlijke Bescherming

Dit artikel is uitgerust met een niet-metalen, beschermende neus en een flexibele, antiperforatie tussenzool. Deze functies zorgen ervoor dat je voeten beschermd blijven tegen vallende objecten en scherpe voorwerpen, zonder in te leveren op comfort of bewegingsvrijheid. Het bovenwerk van hoogwaardig rundleer biedt duurzaamheid en robuustheid, wat essentieel is voor langdurig gebruik in zware omstandigheden.

Comfortabel, Zelfs bij Langdurig Gebruik

Niet alleen beschermt dit artikel je tegen fysieke gevaren, maar hij zorgt er ook voor dat je comfortabel blijft, zelfs na urenlang intensief gebruik. De ademende voering en de gepolsterde tong en kraag verminderen wrijving en bieden een uitstekende pasvorm. Dit betekent minder vermoeidheid en meer focus op je werk, wat resulteert in een hogere productiviteit.

Grip en Stabiliteit

Dankzij de slipbestendige zool van dubbele densiteit biedt dit artikel uitstekende grip op diverse ondergronden, zelfs in vochtige of gladde omstandigheden. De PU-middenzool zorgt voor demping en ondersteuning, waardoor schokken worden geabsorbeerd en de impact op gewrichten wordt verminderd. Dit maakt deze schoen niet alleen veilig, maar ook vriendelijk voor je lichaam.

Stijlvol en Functioneel

Met zijn moderne en functionele ontwerp is dit artikel niet alleen een krachtpatser op het gebied van veiligheid, maar ook een stijlvolle keuze. Of je nu kiest voor de zwarte of bruine variant, deze schoen past moeiteloos bij je werkkleding en zorgt ervoor dat je er professioneel uitziet tijdens elke klus.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een veiligheidsschoen die compromisloos is in termen van bescherming, comfort en stijl, dan is de Elten Lex 766231 S3 schoen de perfecte keuze. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde veiligheidskenmerken en aandacht voor detail, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd te werken, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. Kies voor dit artikel en ervaar de ultieme combinatie van veiligheid en comfort op de werkvloer!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.