Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Leonardo XXSG Mid 768711 S3

92,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Leonardo XXSG Mid 768711 S3

Of je nu een professional bent die dagelijks op bouwplaatsen werkt of gewoon op zoek bent naar een stevige, betrouwbare werkschoen, de Elten Leonardo XXSG Mid 768711 S3 is een schoen die comfort combineert met uitstekende bescherming. Ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, biedt deze schoen alles wat je nodig hebt voor lange dagen op je voeten.

Duurzaamheid en Bescherming

Dit artikel is vervaardigd van hoogwaardig, robuust leer dat bestand is tegen ruwe omstandigheden. Of je nu te maken hebt met modder, water of scherpe objecten, deze schoen biedt uitstekende bescherming. Het S3 veiligheidsniveau garandeert dat je voeten beschermd zijn tegen impact en compressie, met een versterkte neus die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen.

Comfort voor Lange Dagen

Wat deze schoen echt opmerkelijk maakt, is het comfort dat het biedt, zelfs na urenlang dragen. De schoen is voorzien van een ademende voering die vocht afvoert, wat helpt om je voeten koel en droog te houden. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor een uitstekende ondersteuning van de voetboog en demping bij elke stap. Dit vermindert vermoeidheid en maakt het gemakkelijker om de hele dag door te werken zonder ongemak.

Veiligheid zonder Compromis

Voor veel professionals is veiligheid de hoogste prioriteit. Dit artikel is uitgerust met een antislip loopzool die zorgt voor een goede grip op diverse oppervlakken, zelfs bij nat weer. Reflecterende elementen verbeteren de zichtbaarheid bij weinig licht, wat de veiligheid verder vergroot, vooral op drukke werkplekken.

Stijlvol en Functioneel

Naast functionaliteit heeft Elten ook aandacht besteed aan het ontwerp van dit artikel. De schoen heeft een eigentijds ontwerp dat zowel stijlvol als professioneel oogt. Of je nu op de bouwplaats bent of een inspectie uitvoert, je kunt rekenen op een schoen die er goed uitziet en tegelijkertijd alle vereiste veiligheidsvoorzieningen biedt.

Conclusie

Al met al is de Elten Leonardo XXSG Mid 768711 S3 schoen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar comfort, duurzaamheid en veiligheid in een werkschoen. Met zijn robuuste constructie, hoogwaardige materialen en aandacht voor ergonomie, biedt deze schoen de bescherming die je nodig hebt zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Investeer vandaag nog in je comfort en veiligheid met de Elten Leonardo XXSG Mid 768711 S3 schoen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart/Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.