Anderen kozen ook

  • Elten Cruz Brandweerlaars GTX 89611 F2A

    199,99

  • Elten Fire Proof Brandweerlaars GTX 89231 F2A

    239,99

  • Elten Euro Proof Brandweerlaars GTX 89221 F2A

    196,99

  • Elten Euro Proof Brandweerlaars 89211 F2A

    159,99

Elten Clay Brandweerlaars 89601 F2A

152,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Clay Brandweerlaars 89601 F2A

Brandweerlieden worden geconfronteerd met unieke uitdagingen tijdens hun werk, waarbij veiligheid en comfort essentieel zijn voor optimale prestaties. De Elten Clay Brandweerlaars 89601 F2A belooft een innovatieve oplossing te zijn die voldoet aan de strenge eisen van deze veeleisende beroepsgroep. In dit artikel duiken we dieper in op de kenmerken en voordelen van deze geavanceerde brandweerlaars.

Ontwerp en Materialen

De Elten Clay Brandweerlaars is ontworpen met een focus op duurzaamheid en bescherming. Het gebruik van hoogwaardig volnerf rundleer biedt niet alleen uitstekende bescherming tegen hitte en vuur, maar zorgt ook voor duurzaamheid en comfort, zelfs tijdens langdurige inzet.

Veiligheid en Bescherming

De veiligheid van brandweerlieden staat centraal bij het ontwerp van de Elten Clay Brandweerlaars 89601 F2A. Deze laars voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (EN 15090:2012 F2A HI3 CI AN SRC), wat betekent dat ze bestand zijn tegen hitte (HI3), chemicaliën (CI), antistatische eigenschappen hebben (A) en een goede grip bieden op verschillende ondergronden (SRC).

Comfort en Ergonomie

Naast veiligheid is comfort een cruciaal aspect voor brandweerlieden die lange uren in zware omstandigheden werken. De Elten Clay Brandweerlaars is uitgerust met een anatomisch gevormd voetbed en een ademende voering die zorgt voor ventilatie en vochtregulatie. Dit minimaliseert vermoeidheid en verhoogt het comfort, zelfs tijdens langdurige inzet.

Functionaliteit in de Praktijk

Deze brandweerlaars is niet alleen ontworpen met oog voor veiligheid en comfort, maar ook met aandacht voor praktische functionaliteit. Het snelle in- en uitstapsysteem met ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om de laarzen snel aan te trekken wanneer elke seconde telt. Reflecterende elementen zorgen voor goede zichtbaarheid in omgevingen met weinig licht, wat de veiligheid verder verhoogt.

Conclusie

De Elten Clay Brandweerlaars 89601 F2A is een uitstekende keuze voor brandweerlieden die op zoek zijn naar een combinatie van maximale bescherming, comfort en gebruiksgemak. Met zijn robuuste constructie, hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerp biedt deze laars de gemoedsrust en prestaties die essentieel zijn in noodsituaties. Voor elke brandweerprofessional die het beste nodig heeft, is de Elten Clay Brandweerlaars een betrouwbare metgezel.

Of het nu gaat om het betreden van brandhaarden of het navigeren door gevaarlijke omgevingen, deze laars staat garant voor veiligheid, comfort en prestaties. Kies voor de Elten Clay Brandweerlaars 89601 F2A en vertrouw op zijn bewezen kwaliteit en vakmanschap in het heetst van de strijd.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.