Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Brayden XXTM Strap Laag 720521 S3

101,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Brayden XXTM Strap Laag 720521 S3

In de wereld van veiligheidsschoenen zijn functionaliteit en comfort van vitaal belang. De Elten Brayden XXTM Strap Laag 720521 S3 schoen belooft beide aspecten te combineren in een geavanceerd ontwerp dat tegemoetkomt aan de behoeften van moderne werkomgevingen. Of je nu werkt in de bouw, logistiek of industrie, deze schoenen bieden een uitgebreid scala aan kenmerken die zowel bescherming als gebruiksgemak optimaliseren.

Robuuste Bescherming

Een van de meest cruciale aspecten van veiligheidsschoeisel is de bescherming die het biedt. De Elten Brayden XXTM Strap Laag is gecertificeerd volgens de S3 veiligheidsnorm, wat betekent dat het voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Deze norm omvat onder andere een veiligheidsneus die bestand is tegen impact tot 200 joules en een gesloten hielgedeelte voor extra bescherming. Voor werkzaamheden waarin het risico op penetratie van scherpe voorwerpen aanwezig is, biedt de anti-perforatiezool bescherming tegen scherpe objecten tot een bepaalde kracht.

Comfort en Prestatie

Naast bescherming is comfort essentieel voor de productiviteit op de werkvloer. De Elten Brayden XXTM schoen is ontworpen met het oog op ergonomie en draagcomfort. De uitneembare inlegzool zorgt voor een goede demping en ondersteuning van de voetboog, wat vermoeidheid vermindert, zelfs na lange uren staan of lopen. Het bovenmateriaal van hoogwaardig microvezel en textiel biedt niet alleen comfort, maar ook ademend vermogen, wat helpt om de voeten droog en fris te houden gedurende de werkdag.

Innovatief Ontwerp

Wat de Elten Brayden XXTM schoen onderscheidt, is zijn innovatieve ontwerp dat functionaliteit combineert met esthetiek. De klittenbandsluiting zorgt voor een nauwsluitende pasvorm en maakt het gemakkelijk om de schoenen snel aan en uit te trekken. Dit is vooral handig voor werknemers die vaak van schoeisel moeten wisselen, zoals in cleanrooms of laboratoria. Daarnaast biedt de PU/PU zoolconstructie uitstekende grip op verschillende ondergronden, waardoor de schoenen geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Conclusie

De Elten Brayden XXTM Strap Laag 720521 S3 schoen vertegenwoordigt de nieuwste evolutie in veiligheidsschoeisel, waarbij hoogwaardige materialen, geavanceerde bescherming en optimaal comfort samenkomen. Of je nu werkt in een veeleisende industrie of een veeleisende omgeving, deze schoenen bieden de bescherming en functionaliteit die nodig zijn om veilig en efficiënt te kunnen werken. Kies voor de Elten Brayden XXTM schoen en ervaar zelf hoe innovatie en veiligheid hand in hand gaan.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.