Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Anthony Easy Sandaal 7175503 S1 Typ 3

96,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Anthony Easy Sandaal 7175503 S1 Typ 3

In de wereld van veiligheidsschoenen is comfort niet altijd het eerste waar je aan denkt, maar de Elten Anthony Easy Sandaal 7175503 S1 Typ 3 brengt daar verandering in! Deze sandaal is niet alleen een meesterwerk in techniek en veiligheid, maar ook een symbool van stijl en gemak.

Stijlvol Ontwerp

Het eerste wat opvalt aan de Elten Anthony Easy Sandaal is het stijlvolle ontwerp. Met zijn eigentijdse look en strakke lijnen is deze sandaal een perfecte keuze voor professionals die er goed uit willen zien terwijl ze veilig blijven. Of je nu op een bouwplaats werkt, in een magazijn of in een productieomgeving, deze sandaal biedt de bescherming die je nodig hebt zonder concessies te doen aan je persoonlijke stijl.

Optimaal Comfort

Comfort staat centraal bij de Elten Anthony Easy Sandaal. Het gebruik van hoogwaardige materialen en een ergonomisch ontwerp zorgen ervoor dat je voeten de hele dag door ondersteund worden. De sandaal is lichtgewicht en voorzien van een ademende voering, wat zorgt voor een aangenaam klimaat voor je voeten, zelfs tijdens lange werkdagen in warme omstandigheden.

Veiligheid voorop

Natuurlijk staat veiligheid altijd op de eerste plaats. De Elten Anthony Easy Sandaal voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (S1 Typ 3), met een beschermende stalen neus die je voeten beschermt tegen vallende voorwerpen en drukkrachten tot 200 joule. De antislipzool zorgt voor een goede grip op diverse oppervlakken, waardoor het risico op uitglijden aanzienlijk vermindert.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Elten staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en de Anthony Easy Sandaal is daar geen uitzondering op. Deze sandaal is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Of je nu werkt in de bouw, logistiek of industrie, je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van Elten om je veilig en comfortabel te houden.

Conclusie

Kortom, de Elten Anthony Easy Sandaal 7175503 S1 Typ 3 is niet zomaar een veiligheidsschoen; het is een statement van comfort, stijl en functionaliteit. Als je op zoek bent naar schoeisel dat je niet alleen beschermt, maar ook ondersteunt tijdens lange werkdagen, dan is deze sandaal de perfecte keuze voor jou. Stap in stijl, stap in comfort met Elten!


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Rood/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.