Anderen kozen ook

  • No Risk X-treme Low Black Red S3L 1557.10

    94,99

  • No Risk Athletic Low Green S3L 1219.08

    99,99

  • No Risk Athletic Mid STX Orange S7L 1019.15

    119,99

  • No Risk Athletic Low Black S3L 1219.00

    89,17

No Risk New Boston Hoog 6025.00 HG S3

73,46

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

No Risk New Boston Hoog 6025.00 HG S3: De Ultieme Bescherming voor de Veeleisende Professional
Maak kennis met de No Risk New Boston Hoog 6025.00 HG S3, de veiligheidsschoen die ongeƫvenaarde bescherming en comfort biedt. Deze schoen is speciaal ontworpen voor professionals die werken in uitdagende omstandigheden en behoefte hebben aan betrouwbare, duurzame en comfortabele werkschoenen.
Strak en Functioneel Ontwerp
De No Risk New Boston Hoog combineert een klassiek, tijdloos ontwerp met moderne functies. Het hoge model biedt extra enkelondersteuning en stabiliteit, terwijl de stijlvolle afwerking ervoor zorgt dat deze schoenen er professioneel uitzien in elke werkomgeving.
Ongeƫvenaarde Veiligheid
Met een S3 veiligheidsclassificatie biedt de No Risk New Boston Hoog de hoogste bescherming op de werkvloer. De stalen neuskap beschermt tegen zware impact, en de antiperforatie tussenzool voorkomt verwondingen door scherpe voorwerpen. De antislipzool zorgt voor uitstekende grip, zelfs op natte of gladde oppervlakken, waardoor uitglijden en vallen worden voorkomen.
Maximaal Comfort
Deze veiligheidsschoen is ontworpen met het oog op langdurig draagcomfort. De ademende voering houdt uw voeten koel en droog, terwijl de ergonomische binnenzool ondersteuning biedt gedurende de hele dag. De schokabsorberende hiel vermindert de impact op uw gewrichten, wat vermoeidheid helpt te voorkomen, zelfs tijdens de langste diensten.
Duurzaam en Betrouwbaar
De No Risk New Boston Hoog is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. De robuuste constructie en de slijtvaste buitenkant zorgen ervoor dat deze schoenen jarenlang meegaan, terwijl de ademende eigenschappen bijdragen aan een comfortabel draaggevoel.
Waarom Kiezen voor de No Risk New Boston Hoog 6025.00 HG S3?
  • S3 Veiligheidsklasse: Biedt de hoogste mate van bescherming.
  • Hoge Enkelondersteuning: Extra stabiliteit en bescherming.
  • Klassiek en Stijlvol Ontwerp: Professioneel en veelzijdig.
  • Uitstekend Comfort: Ademend, ergonomisch en schokabsorberend.
  • Duurzaam en Betrouwbaar: Gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste materialen.
  • Antislipzool: Veiligheid op elke ondergrond gegarandeerd.
Kies voor de No Risk New Boston Hoog 6025.00 HG S3 en ervaar de perfecte balans tussen veiligheid, comfort en duurzaamheid. Investeer in kwaliteitsschoenen die zijn ontworpen om u te beschermen en te ondersteunen, ongeacht de werkomstandigheden. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil op uw werkdag!

NordicStone
Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding vanĀ ErvaarWerkĀ wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven ā‚¬100 gratis verzending.