Anderen kozen ook

  • No Risk X-treme Low Black Red S3L 1557.10

    94,99

  • No Risk Athletic Low Green S3L 1219.08

    99,99

  • No Risk Athletic Mid STX Orange S7L 1019.15

    119,99

  • No Risk Athletic Low Black S3L 1219.00

    89,17

No Risk X-treme Low FLS Grey S3L 1557.06

101,56

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

No Risk X-treme Low FLS Grey S3L 1557.06: Waar Veiligheid en Comfort Samen Komen
Ontdek de No Risk X-treme Low FLS Grey S3L 1557.06, de ultieme veiligheidsschoen die stijl, bescherming en comfort perfect combineert. Deze schoenen zijn ontworpen voor professionals die werken in uitdagende omgevingen en geen concessies willen doen aan kwaliteit en veiligheid.
Stijlvol en Modern Ontwerp
De No Risk X-treme Low FLS Grey heeft een eigentijds ontwerp met een strakke, grijze afwerking die zowel professioneel als sportief oogt. Deze lage veiligheidsschoenen passen perfect bij elke werkplek, van bouwplaatsen tot magazijnen en industriële omgevingen.
Uitmuntende Veiligheid
Gecertificeerd met de S3 veiligheidsklasse, biedt de No Risk X-treme Low superieure bescherming. De stalen neuskap beschermt uw tenen tegen vallende objecten, terwijl de antiperforatie tussenzool voorkomt dat scherpe voorwerpen uw voeten bereiken. De antislipzool zorgt voor een uitstekende grip op allerlei ondergronden, waardoor u met vertrouwen kunt werken.
Comfort voor de Hele Dag
De No Risk X-treme Low is ontworpen met het oog op maximaal comfort. De ademende voering zorgt ervoor dat uw voeten koel en droog blijven, terwijl de ergonomische binnenzool de nodige ondersteuning biedt. De schokabsorberende hiel vermindert de impact op uw gewrichten, wat vermoeidheid helpt te voorkomen, zelfs tijdens lange werkdagen.
Duurzaamheid die Lang Meegaat
Deze veiligheidsschoenen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. De robuuste constructie en slijtvaste buitenkant zorgen ervoor dat de No Risk X-treme Low langdurig meegaat, terwijl de ademende eigenschappen bijdragen aan een comfortabel draaggevoel.
Waarom Kiezen voor de No Risk X-treme Low FLS Grey S3L 1557.06?
  • S3 Veiligheidsklasse: Biedt maximale bescherming voor uw voeten.
  • Modern en Sportief Ontwerp: Professioneel en stijlvol.
  • Uitstekend Comfort: Ademend, ergonomisch en schokabsorberend.
  • Duurzaam: Hoogwaardige materialen voor langdurige prestaties.
  • Antislipzool: Veiligheid op elke ondergrond gegarandeerd.
Kies voor de No Risk X-treme Low FLS Grey S3L 1557.06 en ervaar de perfecte combinatie van stijl, veiligheid en comfort. Investeer in schoenen die ontworpen zijn om u te beschermen en te ondersteunen, ongeacht de omstandigheden. Bestel nu en voel het verschil tijdens uw werkdag!

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Grijs/Zwart

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.