Anderen kozen ook

  • Elten Lakers M Laag 724521 S1P

    109,99

  • Elten York XXE Laag 720705 S1

    115,99

  • Elten York XXE Laag 720701 S1P

    117,99

  • Elten William Red Laag 7274102 S1P Typ 2

    98,99

Elten Alessio XXW Laag 727571 S3

74,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Elten Alessio XXW Laag 727571 S3

Als het gaat om werkschoenen, is comfort net zo belangrijk als veiligheid. De Elten Alessio XXW Laag 727571 S3 schoen is een uitstekend voorbeeld van hoe deze twee essentiële eigenschappen kunnen samenkomen. Of je nu werkt in de bouw, de logistiek, of een andere sector waar veiligheid op de werkvloer prioriteit heeft, deze schoen biedt een optimale mix van bescherming en draagcomfort.

Bescherming voorop

De Elten Alessio XXW Laag 727571 S3 schoen is ontworpen met de hoogste veiligheidsnormen in gedachten. Hij voldoet aan de S3 veiligheidsklasse, wat betekent dat hij een beschermende stalen neus en een stalen tussenzool heeft. Dit zorgt ervoor dat je voeten goed beschermd zijn tegen vallende voorwerpen en penetratie van scherpe objecten op de grond.

Comfort voor lange dagen

Wat deze schoen echt opvallend maakt, is het comfort dat hij biedt, zelfs tijdens lange werkdagen. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig volnerf rundleer, dat niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een goede ventilatie van de voeten. De voering is ademend en vochtregulerend, waardoor je voeten droog en fris blijven, zelfs bij intensieve arbeid.

Ergonomisch en ondersteunend

De Elten Alessio XXW schoen is ergonomisch ontworpen om vermoeidheid te verminderen en comfort te maximaliseren. De inlegzool is anatomisch gevormd en biedt uitstekende ondersteuning aan de voetboog en de hiel. Dit helpt bij het handhaven van een goede lichaamshouding en het verminderen van spanning op de voeten en de rug.

Antislip en stabiele grip

Veiligheid op de werkvloer omvat ook goede grip op diverse ondergronden. De Elten Alessio XXW schoen is voorzien van een slipbestendige loopzool die voldoet aan de SRC norm, de hoogst mogelijke antislipklasse. Of je nu op een gladde vloer staat of buiten werkt onder verschillende weersomstandigheden, deze schoen biedt de stabiliteit die je nodig hebt.

Stijlvol en veelzijdig

Naast alle praktische voordelen is de Elten Alessio XXW schoen ook stijlvol ontworpen. Het heeft een moderne uitstraling die goed past bij diverse werkkleding en uniformen. Of je nu op een bouwplaats bent of in een magazijn werkt, deze schoen zorgt ervoor dat je er professioneel uitziet en je goed voelt.

Conclusie

De Elten Alessio XXW Laag 727571 S3 schoen is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar comfortabele en veilige werkschoenen. Met zijn hoogwaardige materialen, ergonomische ontwerp en uitstekende bescherming biedt deze schoen alles wat je nodig hebt om je werk efficiënt en veilig uit te voeren. Kortom, een investering in comfort en veiligheid die zijn waarde op de lange termijn zeker zal bewijzen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50

Kleur

Zwart/Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.