Anderen kozen ook

  • No Risk X-treme Low Black Red S3L 1557.10

    94,99

  • No Risk Athletic Low Green S3L 1219.08

    99,99

  • No Risk Athletic Mid STX Orange S7L 1019.15

    119,99

  • No Risk Athletic Low Black S3L 1219.00

    89,17

No Risk New Denver HG S3 6025.32

74,29

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

De No Risk New Denver HG S3 6025.32: Een Veiligheidslaars van Hoog Kaliber
In de wereld van veiligheidsschoenen is de No Risk New Denver HG S3 6025.32 een naam die synoniem staat voor kwaliteit, duurzaamheid en ultieme bescherming. Deze veiligheidslaars, speciaal ontworpen voor zware werkomstandigheden, biedt zowel comfort als veiligheid, en is een uitstekende keuze voor professionals in diverse industrieën.
Uitmuntende Veiligheidskenmerken
De No Risk New Denver HG S3 6025.32 voldoet aan de S3 veiligheidsnormen, wat betekent dat de laars voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheidsschoenen. Enkele belangrijke veiligheidskenmerken zijn:
  1. Stalen Neus: De laars is uitgerust met een stalen neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen en compressie. Dit is cruciaal voor werkplekken waar zware objecten een risico vormen.
  2. Antiperforatie Tussenzool: De tussenzool van deze laars is gemaakt van een antiperforatie materiaal, wat voorkomt dat scherpe voorwerpen de zool kunnen doorboren en de voet kunnen verwonden.
  3. Waterafstotend: De laars is gemaakt van waterafstotende materialen, waardoor de voeten droog blijven in natte omstandigheden. Dit is vooral belangrijk voor werkzaamheden buiten of in vochtige omgevingen.
  4. Antislip Zool: De zool van de No Risk New Denver is antislip en biedt uitstekende grip op diverse ondergronden. Dit vermindert het risico op uitglijden en vallen, wat een veelvoorkomende oorzaak is van werkgerelateerde ongevallen.
  5. Schokabsorberende Hiel: De hiel van de laars is ontworpen om schokken te absorberen, wat de belasting op de gewrichten vermindert en het comfort gedurende lange werkdagen verhoogt.
Comfort en Duurzaamheid
Naast de indrukwekkende veiligheidskenmerken biedt de No Risk New Denver HG S3 6025.32 ook een hoog niveau van comfort en duurzaamheid:
  • Ademend Materiaal: Ondanks de robuuste bescherming, is de laars ontworpen met ademende materialen om oververhitting en zweetvoeten te voorkomen. Dit draagt bij aan een comfortabelere werkdag, vooral bij langdurig gebruik.
  • Ergonomisch Ontwerp: De laars is ergonomisch ontworpen om de voet te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen. Dit maakt een groot verschil voor werknemers die lange uren op hun voeten staan.
  • Duurzame Constructie: De gebruikte materialen en de constructie van de laars zijn van hoge kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur, zelfs onder zware omstandigheden. Dit maakt de laars een kosteneffectieve investering op de lange termijn.
Toepassingen
De No Risk New Denver HG S3 6025.32 is geschikt voor een breed scala aan industrieën en toepassingen:
  • Bouw: Ideaal voor bouwvakkers die dagelijks met zware materialen en apparatuur werken.
  • Logistiek en Magazijn: Perfect voor magazijnmedewerkers die te maken hebben met het verplaatsen van zware goederen en pallets.
  • Metaal- en Houtbewerking: Geschikt voor werkomgevingen waar scherpe objecten en zware gereedschappen een constant risico vormen.
  • Landbouw: Biedt de nodige bescherming tegen de elementen en het ruige terrein.
Conclusie
De No Risk New Denver HG S3 6025.32 is een veiligheidslaars die geen compromissen sluit op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Voor professionals die dagelijks blootgesteld worden aan zware en potentieel gevaarlijke omstandigheden, biedt deze laars de gemoedsrust die nodig is om hun werk met vertrouwen uit te voeren. Met zijn uitgebreide veiligheidskenmerken en comfortabele ontwerp is de No Risk New Denver HG S3 6025.32 een betrouwbare keuze voor elke veeleisende werkplek.

NordicStone
Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Kleur

Bruin

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.