Anderen kozen ook

  • Birkenstock Boston Pro NW 54286

    109,99

  • Birkenstock Kay Heren 54258

    103,99

  • Birkenstock Kay Dames 54248

    102,99

  • Birkenstock Kay Heren 54257

    Birkenstock Kay Heren 54257

    102,99

Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228

107,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228

In de wereld van schoeisel is er een constante zoektocht naar de perfecte balans tussen stijl, comfort en duurzaamheid. Een merk dat al decennia lang synoniem staat voor deze drie pijlers is Birkenstock. Hun naam is een vertrouwd geluid voor liefhebbers van hoogwaardige schoenen over de hele wereld. Binnen het uitgebreide assortiment van Birkenstock schittert een ware diamant van comfort en design: de Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228.

De Oorsprong

Elk paar Birkenstock-schoenen vertelt een verhaal van vakmanschap en traditie. Het begon allemaal in het Duitse dorpje Langen-Bergheim, toen Johann Adam Birkenstock in 1774 begon met het maken van schoenen. Het was echter zijn kleinzoon Konrad Birkenstock die in 1896 de eerste contouren schetste van wat later het iconische voetbed van Birkenstock zou worden.

De Technologie

Wat de Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228 zo bijzonder maakt, is het unieke voetbed dat zorgvuldig is ontworpen om de natuurlijke vorm van de voet te ondersteunen. Gemaakt van natuurkurk, latex en jute, past het zich aan de individuele contouren van de voet aan en biedt het optimale ondersteuning en demping.

Het Design

Naast comfort staat Birkenstock bekend om zijn tijdloze ontwerpen. De Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228 is daar geen uitzondering op. Met zijn strakke lijnen en minimalistische esthetiek is deze muil een veelzijdig stuk dat moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits. Het bovenwerk van zacht leer voegt een vleugje elegantie toe aan het algehele ontwerp, terwijl de verstelbare gesp zorgt voor een perfecte pasvorm.

Duurzaamheid

In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijker thema wordt, staat Birkenstock voorop als het gaat om verantwoordelijkheid jegens het milieu. De materialen die worden gebruikt in de productie van de Birkenstock Dames Muil Kay SL zijn van hoge kwaliteit en worden op een ethisch verantwoorde manier verkregen. Bovendien is de constructie van Birkenstock-schoenen zodanig dat ze lang meegaan, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor consumenten die waarde hechten aan kwaliteit en vakmanschap.

De Cultstatus

Het is niet overdreven om te zeggen dat Birkenstock-schoenen een ware cultstatus hebben bereikt. Van celebrities tot modebewuste consumenten, mensen over de hele wereld omarmen de kenmerkende stijl en het comfort van Birkenstock. De Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228 voegt een nieuw hoofdstuk toe aan dit verhaal, met zijn eigentijdse ontwerp en ongeëvenaarde draagcomfort.

In een tijd waarin comfort en stijl hand in hand gaan, blijft Birkenstock een onbetwiste leider in de wereld van schoeisel. Met de Birkenstock Dames Muil Kay SL 54228 laten ze opnieuw zien waarom hun naam synoniem staat voor kwaliteit, comfort en tijdloze stijl.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Kleur

Wit/Blauw

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.