Anderen kozen ook

  • U-Power Active S1P RL20066

    141,99

  • U-Power Linkin S3 RL20254

    141,99

  • U-Power Orange S1P RL20396

    141,99

  • U-Power Glace S2 RL20262

    126,99

U-Power Yellow S1P RL20386

141,99

Op voorraad

Categories: SKU: N/A

Beschrijving

U-Power Yellow S1P RL20386

Het belang van veiligheid op de werkplek wordt steeds meer erkend, en terecht. Werknemers moeten kunnen vertrouwen op kwalitatieve beschermende uitrusting, vooral als het gaat om schoeisel. Uitgerust met geavanceerde technologieën en ontworpen met oog voor comfort, is de U-Power Yellow S1P RL20386 een schoen die voldoet aan de hoge eisen van moderne werkomgevingen.

Kenmerken:
  1. Veiligheid: De U-Power Yellow S1P RL20386 is gecertificeerd volgens de S1P-veiligheidsnorm, wat betekent dat het voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheidsschoeisel. Dit omvat eigenschappen zoals een beschermende neus, anti-perforatiezool en energieabsorberende hak.
  2. Comfort: Naast veiligheid is comfort essentieel voor langdurig gebruik. Deze schoen is ontworpen met ergonomie in gedachten, met een zachte binnenvoering en een anatomisch gevormd voetbed dat ondersteuning biedt aan de voetboog en de natuurlijke houding van de voet bevordert.
  3. Duurzaamheid: De duurzaamheid van werkschoenen is cruciaal gezien de vaak veeleisende omstandigheden waarin ze worden gebruikt. De U-Power Yellow S1P RL20386 is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals leer en synthetisch textiel, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen slijtage.
  4. Antislip: Werken op gladde oppervlakken kan gevaarlijk zijn, vooral in sectoren zoals de bouw of de horeca. Deze schoen is voorzien van een antislipzool die maximale grip biedt, zelfs op natte of olieachtige ondergronden, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd.
  5. Stijlvol ontwerp: Naast functionaliteit speelt ook het esthetische aspect een rol. De U-Power Yellow S1P RL20386 combineert veiligheid met stijl, met een modern en aantrekkelijk ontwerp dat geschikt is voor verschillende werkomgevingen.
Toepassingen:

De U-Power Yellow S1P RL20386 is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en sectoren, waaronder:

  • Bouw en constructie
  • Logistiek en transport
  • Productie en fabricage
  • Landbouw en tuinbouw
  • Dienstverlening en horeca

Of het nu gaat om het werken op een bouwplaats, in een magazijn of in een keuken, deze schoen biedt de nodige bescherming en comfort voor verschillende werkomgevingen.

Conclusie:

Al met al biedt de U-Power Yellow S1P RL20386 een uitstekende combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Met zijn geavanceerde kenmerken en stijlvol ontwerp is het een betrouwbare keuze voor professionals die op zoek zijn naar hoogwaardig veiligheidsschoeisel dat voldoet aan de eisen van moderne werkomgevingen.


NordicStone

Deze webshop wordt gerund door mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Zij leren onder begeleiding van ErvaarWerk wat er komt kijken bij het beheren van een webshop. Door bij ons te winkelen, draag je een steentje bij aan een meer inclusieve maatschappij.

Extra informatie

Maat

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Kleur

Grijs

Ter inspiratie

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling

Toch mooi meegenomen.

Snelle levering.

Shoppen met meerwaarde.

Binnen NL boven €100 gratis verzending.